Nieuws.

 

Afsluitbijeenkomst selectie seizoen 2020/2021

Afgelopen zaterdagmiddag werd op het terras van Zwaluwen¹30 de afsluitbijeenkomst (op anderhalve meter) gehouden met de selectie van het seizoen 2020/2021. Na 4 wedstrijden werd dit seizoen in oktober 2020 al weer stilgelegd i.v.m. de Corona-problematiek. Zo ging opnieuw een seizoen verloren.

De Zwaluwen¹30-selectie heeft, zo goed als mogelijk door de Corona-maatregelen, de hele winter en voorjaar doorgetraind. Een compliment aan de selectie is hier op zijn plaats.

Vaak was dit niet eenvoudig maar trainer Mo el Bouziani en de andere leden van de Technische Staf hebben er voor gezorgd dat de groep gemotiveerd bleef tot het einde.

Na heel veel mooie en intensieve jaren neemt Teammanager Gerrit Wortel afscheid van de selectie.

Wat Gerrit voor Zwaluwen¹30 en de selectie heeft gedaan is bijna niet te evenaren.

Namens de selectie werd o.a. een speciaal shirt overhandigd aan hem om zo hun dank voor deze duizendpoot tot uitdrukking te brengen. Gerrit; namens Zwaluwen¹30 heel, heel veel dank!

Op bijgaande foto de trainers en spelers die ons, na dit seizoen, gaan verlaten.

V.l.n.r. Thomas Schaap, ass.trainer Patrick Oosterwolde, Teammanager Gerrit Wortel, Joep Rive, Wietse van Diepen, Trainer Mo el Bouziani en Thomas Hand. Niet op de foto Perry Vlasman en Clifton Gorissen.

Al met al een mooie – coronavrije – bijeenkomst als afsluiting van opnieuw een bijzonder seizoen.

Leo H. van der Voort