Verslag.

Zwaluwen ’30 sluit af met gelijk spel tegen Breukelen.

 

Auteurs: GvdV
Datum: 26-5-2019

 

Zaterdag 25 mei speelde Zwaluwen’30 zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2018-2019 uit tegen FC Breukelen.
We reisde deze laatste uitwedstrijd traditie getrouw af met  het G-Team als supporters .

 

Zoals vaak gebeurd met zo’n laatste wedstrijd werd voor de wedstrijd begon bij FC Breukelen even stilgestaan en afscheid genomen van spelers en vrijwilligers met een bloemenhulde. Daardoor begon de wedstrijd ietsje later.

 

Voor beide ploegen viel er niets meer te verliezen of te halen maar zij waren van plan om er toch een spannende pot van te maken.

 

Na 8 minuten zag Breukelen speler Rachid Maamri zijn kans schoon  vanaf de zijkant door te breken Levi komt uit zijn doel en Rachid kan nog net op tijd uithalen maar een oplettende Calvin haalt weg. Breukelen is nog 2x echt gevaarlijk maar Levi staat goed en behoed Zwaluwen’30 voor een achterstand.
Zwaluwen’30 is wakker gewaarschuwd. In de 16 minuut word erop het middenveld een pittige overtreding gemaakt door een speler van Breukelen en Zwaluwen’30 krijgt een vrije trap. Door goed samenspel kan Yannick  Thomas Schaap keurig bedienen en de 0-1 staat op het scorebord.
Zwaluwen’30 blijft deze periode goed samenspelen en na 8 minuten loopt Joep goed door op de zijkant , kijkt en speelt af op Gani die de 0-2 binnenschiet.

 

Zwaluwen’30 krijgt nog een pracht kans na een onderschepping van Jouke die doorspeelt naar Joep  maar Joep mist vrij voor de keeper.
Breukelen en Zwaluwen’30 krijgen beide nog kansen , een Breukelen schot ketst af op paal en Mukthar speelt net te ver voor zich uit om gevaarlijk te zijn.
In de 41 minuut wordt een foutje van Ufuk bestraft door Mike Versloot met een soort van omhaal en de 1-2 is een feit.

 

Breukelen ziet kansjes meteen na de rust. met een schot dat net over gaat. Maar in de 50 minuut krijgen zij een vrije trap , genomen door Tom Kalkhuis, die vanaf 30 meter binnenvalt 2-2 is een feit. Breukelen stroopt de mouwen op en in de 55 minuut is er een drukte van spelers voor het Zwaluwen doel en profiteert Mike Versloot en tikt binnen 3-2.
Er volgen wissels bij Zwaluwen’30 Joep en Mukthar eruit en Jan-Jaap en Thomas Hand erin.
Breukelen gaat ook wisselen en haalt onder applaus Tom Kalkhuis eruit en Jantijn Augustin mag erin.

 

Zwaluwen gaat op jacht na de gelijkmaker maar een gevaarlijke uitbraak van Breukelen zijde dwingt Levi in de 67 minuut tot een ingreep die bestraft word met geel en een penalty. Levi herstelt zich en weet de penalty te stoppen en Breukelen schiet in de rebound over.

 

Zwauwen’30 komt goed weg!

 

5 minuten later stoomt Thomas Hand op weet de keeper te passeren terwijl de Ass. scheids  buitenspel zag maar de scheids daar niets van wilde weten  3-3.
Ivo komt nog in het veld voor Ufuk ,om het achter dicht te houden.

 

Het laatste kwartier proberen beide ploegen nog de winst binnen te slepen maar de competitie eindigt met 1 punt voor beide ploegen.

 

Wij danken alle supporters , vrijwilligers en sponsoren voor dit seizoen.
Dinsdagavond om 19.30 uur is de afscheidwedstrijd voor trainer Ron vd Gracht .
Wij wensen allen een fijne vakantie en tot………september.

 

 Eindresultaten 1e klasse A