Het jaar 2020 voelt de zaterdag als het einde tussen Acda & De Munnik. Het gras groener lijkt dan voorheen, maar wat hebben we eraan nu de ‘R’ in de maand staat voor reproductiegetal.
Het voelt grauw, geen voetbal, gesloten kantines en kleedkamers. Het betekent ook geen nieuwjaarsborrel en de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Zwaluw zal worden uitgesteld.

En toch zitten we als bestuur niet stil in deze tijd. De gesprekken over een fusie met Hollandia verlopen goed en begin januari 2021 moet het definitieve fusieplan bij de gemeente liggen. De projectgroep doet hier echt fantastisch werk en wij zullen jullie ook zo snel mogelijk verder informeren over deze plannen.
Dit betekent ook dat er in 2021 een aantal belangrijke beslissingen door onze leden zullen moeten worden genomen. Wij zijn als bestuur nog aan het kijken hoe we dit op een zo goed mogelijke manier kunnen organiseren.

Momenteel zitten we allemaal ook in de wachtkamer wat betreft het voetbal in 2021. Hopelijk gaat het balletje nog rollen in dit seizoen in competitieverband.
Hopelijk mag de kantine weer open, kunnen we weer activiteiten organiseren en kunnen we elkaar weer ontmoeten, kunnen we weer samen juichen en elkaar omhelzen en misschien kunnen we weer knuffelen met elkaar. Gewoon omdat het straks weer kan en omdat we het knuffelen hebben gemist.

Namens het bestuur wens ik jullie allemaal in elk geval een hele goede jaarwisseling en een heel sociaal en gezond 2021 toe.
Een jaar waarin we elkaar hopelijk weer gaan ontmoeten op het complex, langs de lijn en in de kantine aan de bar. Ik wens tenslotte dat de zaterdag weer de mooiste dag van de week mag worden.

Groet,

Mike de Haan,

Voorzitter HCSV Zwaluwen 30