Nieuws.

 

Beste leden en alle overige betrokkenen die Zwaluwen 30 een warm hart toedragen,

 

Middels dit bericht informeer ik jullie over de ontstane situatie als gevolg van de maatregelen naar aanleiding van het Corona virus en wat dat betekent voor ons als vereniging.

Maatregelen die er op neer komen dat er tot 1 juni geen enkele activiteit kan en mag plaatsvinden op ons complex. Dat wil zeggen:

 

  • geen trainingen
  • geen wedstrijden
  • geen vergaderingen
  • geen samenkomsten
  • geen jubileum feestavond op 16 mei.
  • Geen trekking jubileumloterij

 

Met andere woorden, onze club gaat op slot voor alle activiteiten van, voor en door de leden van Zwaluwen 30 en hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Wij volgen hiermee de richtlijnen van de overheid en het RIVM en ons gezonde verstand.

 

Als vereniging hebben we in de maand juni ook een aantal toernooien op de agenda staan. Ook deze toernooien zullen geen doorgang vinden. Wij zullen er met de betreffende commissies alles aan doen om geschikte data in de maand september te vinden zodat we zowel voor de jeugd, als onze G voetballers als ook onze recreatieve voetballers toch een toernooi kunnen organiseren. Ook zullen wij een nieuwe datum prikken (september) voor de jubileum feestavond.
De trekkingsuitslag van de jubileumloterij zal worden bekend gemaakt, op  26 september 2020 !.

 

Wij maken allemaal een hele bijzondere en unieke tijd door. Een tijd waarin we elkaar, vrienden, familie, teamgenoten, kantinepersoneel, vrijwilligers en supporters, in meer of mindere maten minder zullen zien of spreken. Een tijd waarin ons gevraagd wordt om 1,5 meter afstand te houden, daar waar we als vereniging juist hele andere doelstellingen hebben, namelijk samen komen, samen sporten en samen plezier maken.  Toch wil ook ik iedereen vragen zich te houden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Hoe meer we dat nu met zijn allen doen, hoe groter de kans is dat we elkaar straks bij de start van het nieuwe voetbalseizoen weer in goede gezondheid zullen gaan tegenkomen op ons sportcomplex.

 

Met sportieve groet,

Mike de Haan

Voorzitter HCSV Zwaluwen 30