HENVER jeugdvoetbaldag een succes!

 

Afgelopen zaterdag 22 juni vond op ons Zwaluwen complex de HENVER jeugdvoetbaldag 2019 plaats. Er werd een mix toernooi met de jongste jeugd gehouden en er was divers vermaak geregeld in de vorm van een voetbaldart, een springkussen, panna veldjes en een snelheidsmeter. Dat alles onder begeleiding van de muziek van onze DJ Tristan.

Ook werd er gestreden om de penaltybokaal. Bij de jongsten werd die gewonnen door Thierno, bij de oudste jeugd door Jesper. Gefeliciteerd mannen!

Daarnaast was er volop aandacht voor de inwendige mens in de vorm van koffie/thee/limonade, broodjes worst, krentenbollen, suikerspinnen en popcorn en konden we ons ook nog eens storten op diverse hapjes die door ouders mee waren genomen. Dank daarvoor!

Het weer zat ook nog eens enorm mee. Een paar dagen eerder kwam het nog met bakken uit de lucht en een paar dagen later vallen de mussen van het dak van de hitte. Maar zaterdag was perfect! Dus ook dank aan de weergoden! (we zullen het wel verdiend hebben 😉 )

En dan willen we natuurlijk ook onze sponsoren nog van harte bedanken voor het mogelijk maken van deze zeer geslaagde dag:

  • Jan zwier (groenteboer)
  • Succesfull party
  • Lidl Hoorn
  • Je-anche duchi Curacao Hoorn
  • En natuurlijk de hoofdsponsor en tevens naamgever van deze dag: Henver Bouw

Als laatste nog dank aan alle vrijwilligers (kantine/ouders/coaches/begeleiders/scheidsrechters) die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Zonder jullie geen activiteiten!