JO14-1 wint het Voetbal Talenten Toernooi

JO14-1 wint het Voetbal Talenten Toernooi district West I

Het was een natte en druilerige dag, maar de JO14-1 is erin geslaagd om er toch een mooie dag van te maken. Na vier wedstrijden eindigden onze jongens namelijk bovenaan in het Voetbal Talenten Toernooi district West I!

Uitslagen: 4-0 winst op Waterwijk, 2-2 gelijk tegen Always Forward, 1-0 winst weer op Waterwijk en 1-0 winst op Always Forward. Een zeer knappe prestatie!

Door de winst van het districtstoernooi, plaatst Zwaluwen’30 JO14-1 zich automatisch voor het NK Jeugdvoetbal, wat aan het einde van het seizoen (mei of juni)  wordt gespeeld en waar de beste en sportiefste teams van Nederland elkaar treffen in de grote eindstrijd: Het unieke en bijzondere Nederlands Kampioenschap!

Het NK Jeugdvoetbal (Voetbal Talenten Toernooi) is het officiële, open Nederlandse Kampioenschap van heel Nederland voor pupillen en junioren, sinds 2004! Het is 1 van de belangrijkste hoofdprijzen in het jeugdvoetbalseizoen, richt zich zowel op de brede als top amateur jeugd en implementeert de belangrijke kernwaarden Gezonde Voeding, Sportiviteit en Teamgeest in het Nederlandse Jeugdvoetbal.