Nieuws

Nieuwe aanwinst voor de huidige selectie!

Auteur: Leo H. van der Voort
Datum: 14-2-2019

Naam: Gilles Duiveman McEwan
Geboren: 07-02-2000 in Portsmouth (UK)

Gilles heeft een Nederlandse moeder en een Engelse vader en woont vanaf zijn 2e jaar in Nederland (Wieringermeer). Met voetbal begon hij bij DWOW in de Wieringermeer en werd daarna gevraagd door Hollandia. Hij was toen 11 jaar en speelde daar destijds in de toenmalige D2. Tot zijn 16e jaar speelde hij in de diverse elftallen van Hollandia waar in de 1e divisie o.a. onze Mo el Bouziani zijn trainer was.
Na een stage bij FC Groningen ging hij naar De Graafschap en speelde daar in het onder 17 en 1 1/2 jaar in het onder 19-team. Hij woonde in de voetbaltijd bij De Graafschap in een gastgezin in de omgeving van De Graafschap.

Gilles heeft het besluit genomen om weer bij zijn ouders in Hoorn te gaan wonen en heeft zich, via zijn contact met Mo, aangemeld bij Zwaluwen’30. Inmiddels zijn alle overschrijdingsperikelen achter de rug en is hij nu Zwaluwen’30-selectiespeler.

Hij is in principe een centrale verdediger maar kan ook op andere posities in het team spelen. Deze week heeft hij zijn 1e training achter de rug en hebben de trainers een indruk kunnen krijgen van zijn kwaliteiten. Gilles heeft er veel zin in zich te bewijzen als volwaardig Zwaluwen’30-selectiespeler en wij wensen hem hierbij alle succes toe.

Gilles, welkom bij Zwaluwen’30!