Nieuws.

OC Development nieuwe Hoofdsponsor van de HCSV Zwaluwen’30

 

OC Development gaat in de komende jaren fungeren als Hoofdsponsor van de selectie alsmede als Maatschappelijk partner van de gehele vereniging.

OC Development is een projectontwikkelaar gevestigd in Hoorn. Het team van deze onderneming bestaat uit jonge, enthousiaste ondernemers met verschillende achtergronden die elkaar completeren. De belangrijkste kernwaarden van OC zijn duurzaam bouwen en tevens bij te dragen aan een schoner milieu. Hierbij werkt OC samen met grote zorginstellingen, gemeenten en sportclubs.

Het team van OC Development bestaat uit Algemeen Directeur Matteo Concutelli, een temperamentvolle Italiaanse ondernemer, die de laatste jaren in Nederland actief is geweest als aannemer en ontwerper. Verder bestaat het team uit Acquisitie Manager Willie Overtoom, ex-professioneel voetballer die in zijn carrière ervaring heeft opgedaan in de vastgoedsector en een groot, waardevol netwerk heeft opgebouwd. Operationeel Directeur is  Tyson Offenberg, al bijna tien jaar actief in de onroerend-goedsector bij verhuur, beheer, renovaties en ontwikkelen.

Via het Hoofdsponsorschap van het 1e elftal van dé hoogst spelende zaterdagvereniging van West-Friesland wil OC zich manifesteren in het maatschappelijk veld om hierdoor lokale en regionale bekendheid te verkrijgen. OC zal hierbij gaan fungeren als shirt- en kledingsponsor van de selectie.

Ook de jeugdteams worden niet vergeten. Als maatschappelijk partner wordt ook de jeugd en het G-voetbal niet vergeten. Zo wordt OC shirtsponsor van alle jeugdteams en het G-voetbalteam alsmede sponsor voor de nieuwe traningspakken. OC zal daarnaast nauw betrokken worden bij het verder ontwikkelen van de jeugdopleiding van Zwaluwen’30.

Zwaluwen’30 is bijzonder blij met OC Development als haar nieuwe Hoofdsponsor en ziet uit naar een plezierige en vruchtbare samenwerking.

Op de foto’s bij de ondertekening van het sponsorcontract v.l.n.r. Willie Overtoom, Matteo Concutelli, Zwaluwen’30-voorzitter Mike de Haan en Niek Marx als lid van de Sponsorcommissie van de Hoornse vereniging.

Leo van der Voort
PR Manager van de HCSV “Zwaluwen’30”