Trainingskamp Voetbal Selectie Algarve.

Trainingskamp voetbalselectie naar Algarve (Portugal) van 9 t/m 12 jan.

Beste mensen, het is bijna zover, de voetbalselectie gaat in januari 2020 voor het eerst een trainingskamp in Portugal beleggen! De laatste 5 jaar is dit in amateurland steeds populairder geworden, met de gehele groep een aantal dagen er helemaal uit. De hotel accommodaties zijn voorzien van prachtige trainings- en voetbalvelden. Tevens worden er wedstrijden gespeeld tegen andere verenigingen die daar aanwezig zijn.  Veel amateurverenigingen van hoog tot laag zijn inmiddels daar al eens geweest of gaan er jaarlijks naar toe.  Vaak groeit de groep in die dagen naar elkaar toe zodat de wedstrijden na de winterstop van een nog betere kwaliteit zijn dan daarvoor. De reizen worden, voor een redelijke prijs, al vele jaren georganiseerd door “Voetbalkampen.nl”. Een aantal sponsors van Zwaluwen ’30 heeft “de koppen” bij elkaar gestoken om te komen tot een behoorlijke prijsreductie bij de leden van de voetbalselectie en TS. Dat is gelukt, deze betalen zelf  maar € 150,00 om mee te doen met het trainingskamp.

 

In juni heeft iedereen toegezegd mee te gaan. Wij hebben voor  40 personen  geboekt (moest vroegtijdig vastgelegd worden). Tevens hebben een tiental supporters zich gemeld die ook mee willen. Zij dienen wel de totale pakketprijs te betalen.  Deze bedraagt € 490,00 inclusief bus/vliegreis, reisverzekering, hotelkosten inclusief eten en alle drankjes. Dus All-In!Afbeeldingsresultaat voor hotel auramar

 

De reis is van donderdag 9 jan. 12.30 uur tot/met zondagnacht na 24.00 uur. Vanaf Zwaluwen ’30 met de bus naar Schiphol en dan met het vliegtuig naar Albufeira vv.

Momenteel zijn wij aan het kijken wie er daadwerkelijk meegaan. Mogelijk is er nog een plaats voor supporters/ouders  vrij. Dus als u mee wilt en er is nog plaats over, meldt u dan aan bij het Bestuur van Zwaluwen ’30 via de mail:.

Bestuur@zwaluwen.nl

 

Met sportgroeten,
Ger Husmann