Selectienieuws

Update nieuwe en vertrekkende spelers/trainers in de selectie van Zwaluwen’30 .

 

Auteurs: Leo H. van der Voort (PR-Manager)

Update 21 juni 2019

 

Van de huidige spelers van de selectie zullen de navolgende spelers de overgang maken naar een andere vereniging:

 

Jan Jaap Schaper, Ivo Rottiné, Jelle Huitema, Mukthar Suleiman, Jim Nelen, Brian Sno, Mustafe Baré, Ferris Inyamah en Tim Elmers.

 

Op 28 mei j.l. werd afscheid genomen van deze spelers. Zwaluwen’30 dankt ze voor hun inzet en vriendschap en wenst ze heel veel succes bij het voortzetten van hun voetbal-carrière bij hun nieuwe vereniging

 

 

 

Bij de Technische Staf stopt dus Hoofdtrainer/coach Ron v.d. Gracht. Hij beëindigt zijn actieve trainerscarrière op het veld na 31 jaar trainerschap w.v. 11 seizoenen bij onze vereniging. Wij danken Ron voor alle mooie jaren met elkaar vanaf 1992 en wensen hem heel veel geluk en gezondheid toe. Wij komen hem ongetwijfeld nog tegen op ons complex.

 

 

 

Bij zijn afscheid, afgelopen dinsdag 28 mei, ontving Ron van de Wethouder van Sport van de Gemeente Hoorn,
mevrouw Al Mobayed, als waardering de Gemeentelijke Eenhoornspeld. Een leuke wedstrijd tussen zijn oude kampioensteam van Hollandia en de huidige selectie van Zwaluwen’30 was als afsluiting voor hem georganiseerd.

 

Ook assistent-trainer Toufik Abubakari verlaat de vereniging en pakt elders weer zijn voetbalcarrière op.

 

Huidig assistent-trainer Mo el Bouziani wordt de nieuwe hoofdtrainer/coach van Zwaluwen’30 in het seizoen 2019/2020. Hij zal hierbij worden geassisteerd door oud-Zwaluwen’30-speler/trainer John-Paul v.d. Gracht.

 

 

 

Van de spelers van de huidige selectie zullen ook Levi Rood,Wietse van Diepen en Perry Vlasman verbonden blijven aan Zwaluwen’30.

 

Naast de nieuwe spelers welke reeds zijn geïntroduceerd (Pieter Koopman, Dirk Bakker en Joost Feld) komen verder nog naar Zwaluwen’30:
Mircle Elstak (12.01.2000). Mircle is woonachtig in Amstelveen.

Hij is vleugelaanvaller en speelde bijna zijn gehele jeugd in de jeugdopleiding van AFC-Amsterdam, waar hij na vorig seizoen de overstap maakte naar de FC Den Bosch. Bij deze vereniging maakte hij deel uit van de O19 maar maakte hij ook minuten in Jong FC Den Bosch.

 

Koen Verlaat (07.04.1993). Koen is woonachtig in Wervershoof.

 

Hij is een linksbenige centrale verdediger/linkervleugelverdediger en komt van VVW in Wervershoof.
Hij begon zijn spelersloopbaan in zijn jeugd bij deze vereniging en vertrok later naar Hollandia in Hoorn, waar hij speelde in de toenmalige C 1 en B 1. Daarna terug naar VVW en daar heeft hij 8 jaar gespeeld.
Hij maakte op zijn 17e zijn debuut in het eerste elftal van de vereniging.

 

Dani Peper (15.05.1998). Dani is woonachtig in Hippolytushoef.

 

Hij is keeper en begon zijn carrière bij de vv Succes in Hippolytushoef, waarna hij vanaf zijn achtste jaar (de toenmalige D 1) keepte voor Hollandia in Hoorn. Afgelopen seizoen was hij de 2e keeper bij de selectie van Hollandia.

 

Alpay Alarslan (22.01.1995). Alpay is woonachtig in Alkmaar

 

Hij is een veelzijdig, aanvallend ingestelde speler. Hij speelde in de jeugd o.a. bij de FC  Volendam, AFC en Argon. De afgelopen 3 seizoenen speelde hij in het eerste van Jong Holland in Alkmaar.

 

Jay van Ooijen (11.07.2000) Jay is woonachtig in Amsterdam.

 

Hij is middenvelder en speelde in de jeugd van AFC-Amsterdam, FC Volendam-jeugd, KFC-jeugd, FC Utrecht (017), AFC (018) en FC Den Bosch (019 en Jong FC Den Bosch). Bij de FC Den Bosch was hij teamgenoot van Mircle Elstak.

Wij wensen deze nieuwe spelers heel veel succes bij Zwaluwen’30!

 

Tot zover.

 

 

 

Update 30 maart 2019

 

 

 

Van de huidige spelers van de selectie hebben ook Thomas Hand (Westwoud) en Calvin den Boer  (Purmerend) toegezegd dat zij als selectiespeler blijven in het seizoen 2019/2020.

 

 

 

De navolgende 3 spelers zullen als nieuwkomers de selectie volgend seizoen gaan versterken.

Joost Feld (30.04.1991), speelt nu bij St.George, Spierdijk. Hij woont in Spierdijk. Joost is een aanvaller.Hij speelde vele jaren voor St. George en Spartanen.

Pieter Koopman (22.11.1986), speelt nu bij De Zuidvogels, Huizen. Hij woont in Westwoud.Pieter is een centrumspits. Hij speelde o.a. bij De Zouaven, AFC, VVSB en dus De Zuidvogels.

Dirk Bakker (08.04.1994), speelt nu bij KGB in Bovenkarspel. Hij woont in Bovenkarspel. Dirk is Keeper.  Hij speelde voor De Zouaven en KGB.

Zwaluwen’30 wenst deze nieuwe spelers heel veel succes bij de selectie van onze vereniging!

24 februari 2019

Na gesprekken tussen Zwaluwen’30/trainer-coach Mo el Bouziani hebben de navolgende spelers aangegeven ook volgend seizoen voor Zwaluwen’30 actief te zijn in de selectie.

Ufuk Ülker, Joep Rive, Jouke Huitema, Joey Papamelodias, Gani Meholli, Thomas Schaap, Yannick Kuijpers, Gilles Duiveman McEwan,  Dani Mes, Ferris Inyamah en Mirko Boukens. Ook fysio/verzorger Ricardo Sleeckx zal aan Zwaluwen’30 verbonden zijn komend seizoen.

Tot zover de (tussen) stand van zaken!