Update coronamaatregelen

De nieuwe coronamaatregelen hebben helaas ook gevolgen voor voetbalverenigingen zoals de onze. Het leek ons als bestuur zinvol om alle zaken even op een rijtje te zetten.

Allereerst gelden uiteraard de algemene basisregels, zoals de anderhalve meter afstand, thuisblijven bij twijfel, handen wassen, niezen en hoesten  in de elleboog.

BUITEN

We mogen blijven voetballen. Zowel wedstrijden als trainingen. Toeschouwers-supporters zijn helaas tijdelijk niet meer welkom, uitgezonderd direct betrokkenen bij het team. Dan moet je denken aan trainers, leiders,  scheidsrechters, assistent scheidsrechters en fotografen . Ook naar uitwedstrijden meereizende, chaufferende ouders zijn welkom, en dat geldt natuurlijk ook voor de teams die ons sportpark bezoeken.  Ook welkom zijn mediavertegenwoordigers, arbiters en andere vertegenwoordigers van de KNVB.

BINNEN

Doordeweeks is de kantine gesloten, uitgezonderd voor vergaderingen van commissies, besturen, trainersoverleg e.d. Bij een goedgekeurde QR-code geldt de anderhalve meterregeling niet.  Op zaterdag is de kantine geopend voor spelers, begeleiders, scheidsrechters e.d. Een QR code is dan van toepassing. 

Als bestuur betreuren wij dat we ons minder gastvrij kunnen opstellen dan we gewend zijn.