Nieuws

HCSV Zwaluwen’30 en Henver Bouw weer samen!

Het bestuur van Zwaluwen is bijzonder verheugd om te melden dat met Henver Bouw een partner is gevonden om de jeugdvoetbalafdeling te steunen. Henver Bouw zal zijn naam verbinden aan de jeugdvoetbaldag op 22 juni 2019.

Henver Bouw keert hiermee terug naar de jaren 90 tot 2010 waarin het bedrijf, destijds onder leiding van Hennie Vergeest, als hoofd- en naamsponsor aan HCSV Zwaluwen 30 verbonden was. Henver Bouw wordt inmiddels door nieuwe mensen geleid, Arjan Druijf, Barry Entius en Harold van Dulmen, speler van 1 van de twee 35+ elftallen bij Zwaluwen 30. Onderdeel van de overeenkomst was het plaatsen van 6 meter reclamebord langs het hoofdveld van Zwaluwen 30.

Over de plaats waar het bord moest komen te hangen was Harold van het begin heel duidelijk en dus hangt het bord precies op de vaste plek waar Hennie Vergeest in het verleden langs het veld stond om het 1e elftal van Zwaluwen 30 aan te moedigen. Zo komen heden en verleden samen in het jaar voorafgaand aan het jaar dat de vereniging haar 90 jarig bestaan zal vieren.

Het bestuur van Zwaluwen 30 is Harold van Dulmen en Henver Bouw zeer dankbaar en kijkt uit naar een lange samenwerking.